Astroloji

Balık Burcu Kadınını Tanıyalım

Balık burcu kadını gizemlidir. Derin bakışlara ve derin düşüncelere sahip büyüleyici bir kadındır. Hassas ve duygusaldır. Naif görüntüsü ise sizi çok etkileyecektir. Sezgileri çok kuvvetlidir ancak sadece duygularıyla hareket etmez. Yalan söyleyemeyeceğiniz kadar zekidir. Eğer yalan söylerseniz ve o bunu anlarsa size bir anda arkasını dönebilir.

Tahammül edemeyeceği şeylerden biri de saygısızlıktır. Balık burcu kadını sevgiyle beslenir. Sevilmediğini hissettiği bir yerde asla kalmaz. Arkadaşlıkları sağlam ve uzun sürelidir. Güvene çok önem veriri Güveni kırıldığında ise bir daha o kişiyle asla görüşmez hatta ilişki dahi kurmaz. Akrep burcuna benzer şekilde kinci ve intikamcıdır. Ona yapılan şeyleri asla unutmazlar.

Çok hassas ve naif bir ruha sahiplerdir ancak bir o kadar da güçlü ve sağlam duruşları vardır. Balık burcu kadınlarını hiçbir zaman tam anlamıyla çözümleyemezsiniz. Her zaman insanda merak uyandıran bir etkileri olmuştur. Bu kadınları çözmeye çalışırken kaybolabilme ihtimaliniz vardır.

Değişken bir ruh haline sahiplerdir. Bu yüzden de biraz zorlanabilirsiniz. Dengesiz diye betimlediğimiz İkizler burcunu bile arkalarında bırakabilirler. Fakat bunun bir yansıma olduğunu unutmamanız gerekir. Siz ona nasıl bir enerji verirseniz o da o şekilde hareket eder.

Kötü söz, kötü davranış ve kötü enerjiden hoşlanmazlar. Kötü olan hiçbir konuyla uğramaz ve mücadele etmezler. Kötü olan her konuyu daha da kötü hale getirirler. Yapılan yanlışları karşılıksız bırakırlarsa geceleri uyuyamazlar. Mutlaka ama mutlaka bir gün hakkını verirler ve unutmazlar.

Çok büyük bir özgüvene sahiptirler. Fakat özgüvenini yerle bir etmeye çalışan pek çok insan vardır çevresinde. E bu kadar kendinden emin olması elbette ki çevresindeki insanların canını sıkacaktır. Neyse ki balık burcu kadınları bu oyuna gelmez. Manipüle olmaz bunun yerine manipüle eder. Bizden size tavsiye; sakın ama sakın balık burcu kadınlarını oyuna getirmeye çalışmayın. Eğer bunu anlarsa hayatı size zindan eder.

Balık burcu kadınını bir çiçekmiş gibi düşünebilirsiniz. Bu kadını sevgiyle, ışıkla ve suyla beslerseniz büyüleyici bir şekilde yeşerir ve gelişir. Çok canlı ve güzel görünür. İçinizi açmasının yanında kokusuyla sizi kendisine bağımlı kılar.

Arkadaşlarını ailesi gibi görür ve onlara çok değer verir. Bu sebepten de gözü kapalı güveneceği dostluklara ihtiyacı vardır. Güvenmediği insanlarla bağ kurmayın geçin iletişim dahi kurmaz. Sıcacık bir kalbe sahiptir ancak insanlar onun hakkında soğuk hissedebilir. Bunun sebebi ise güvenmeden kimseye kalbini açmak istemez.

Öylesine kimseyi önemsemez ve kimseyle uğraşmaz. Eğer sizinle uğraşıyorsa emin olun ki canını sıkmışsınızdır. Balık burcu kadınları grinin ne olduğunu bilmezler. Onlar için ya siyah vardır ya da beyaz. İyiyken çok iyi kötüyken de çok kötülerdir. Bunun sebebi de grinin ne olduğunu bilmemelerinden gelir. Sinirlendiklerinden bunu gizleyemezler ve çok büyük tepkiler verirler.

Balık burcu kadınları eğlenceli kadınlardır. Çünkü mizah duyguları gelişmiştir. Canlarını sıkmadığınız zaman çok keyiflilerdir. Fakat modu düştüğü zaman maalesef ki bir daha yerine gelmez. Ona yaklaşırken gerçekten de çok dikkatli olmanız gerekir. Çünkü çok hassas bir ruha sahipler. Sinirlenince de ateş püskürten halini görmeyi hiç ama hiç istemezsiniz. Mutlaka bir adım atmadan önce iki defa düşünün.

Balık burcu kadınlarını mutlu ettiğiniz sürece onlar sizi çok daha fazla mutlu edecektir. Nazik ve centilmen erkeklerden hoşlanırlar. Çok duygusal ya da romantik olmanızı beklemezler. Sadece onu sürekli düşündüğünüzü ve önem verdiğinizi bilmek isterler. Kendi çevresinde ve kendi ilişkisinde eğlenceli ve hareketli olmasını tercih eder. Çok fazla sosyal ve çok fazla hareketli insanları itici bulabilirler. İşinde başarılı, zeki ve kariyer sahibi erkeklerden hoşlanırlar. Kimseye göstermediğiniz özelliklerini görmek isterler. Sadece ona özel olarak yaptığınız şeyleri severler. Mutlaka kendisini özel hissettirmeniz gerekir.

Balık burcu kadını tutkulu bir şekilde sevgisini gösterir. Öyle sessiz sakin bir şekilde ilişki yaşamayı sevmez. Mutlaka olaylı ve yüksek tempoya sahip olan bir ilişki yaşamayı ister. Öyle dümdüz sevmek ya da sevilmek onu tatmin etmeyecektir. Duygularını büyük bir gösterişler yaşar. Sözlere değil davranışlara önem verir. Gösterişli hediyeler ya da pahalı yerler ile işi yoktur. Davranıştan kastımız ince ve detaylı bir şekilde onu düşündüğünüzü hissetmesi onun için yeterli olacaktır. İlişkide oluşabilecek herhangi bir saygısızlığa tahammülü yoktur. Deyim yerinde ise pire için yorgan yakabilir.

Editör Yağmur Gündüz fotoğrafı

Editör Yağmur Gündüz

Yeditepe Üniversitesi'nde Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü bitirdi. Çeşitli haber sitelerinde haber editörlüğü yaptı. İlgi alanları arasında güzellik ve moda var. "Ben buna inanıyorum" dediği tüm içerikleri sizin için derliyor ve sizlerle paylaşıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu