ModaAlışverişManşetSanat

2024 Pantone Yılın Rengi Şeftali Tüyü

Pantone Yılın Rengi programının 25. yıldönümünü kutluyor

Küresel renk otoritesi ve tasarım topluluğu için profesyonel renk dili standartları ve dijital çözümler sağlayıcısı Pantone, bugün her şeyi kucaklayan ruhu olan kadifemsi yumuşak bir şeftali olan Pantone Peach Fuzz – Şeftali Tüyü rengini tanıttı.

2024 Pantone Yılın Rengi seçimi zihni, bedeni ve ruhu zenginleştiriyor. Hayatımızın pek çok yönündeki çalkantıların yaşandığı bir dönemde, beslenmeye, empatiye ve şefkate olan ihtiyacımız ve daha barışçıl bir gelecek hayallerimiz giderek güçleniyor. Başkalarıyla birliktelik arzumuzu ve bunun yarattığı sığınak hissini vurgulayan sıcak ve rahat bir renk tonu olan Pantone 13-1023 Şeftali Tüyü, tazelik içeren yeni bir yaklaşım sunuyor.

2024 Pantone Yılın Rengi

‘Zarif bir şekilde şehvetli olan Pantone 13-1023 Şeftali Tüyü, hassasiyet hissi veren, ilgi ve paylaşım, topluluk ve işbirliği mesajını ileten, kulaktan kulağa yayılan bir şeftali rengidir. “Pembe ile turuncu arasında yer alan sıcak şeftali rengi Pantone 13-1023 Şeftali Tüyü, aidiyet getiriyor, olması gereken ayarlara dönmek için ilham veriyor ve kendimizi beslememiz için bir fırsat sunuyor, sakin bir havayı çağrıştırıyor, kendimiz olmamız, hissetmemiz, iyileşmemiz için bir alan sunuyor.’

Pantone Renk Enstitüsü İcra Direktörü Leatrice Eiseman, ister başkalarıyla vakit geçirerek, ister kendi başımıza bir anın tadını çıkarmak için zaman ayırarak iyileşip gelişebileceğimizi söylüyor. “Pantone 13-1023 Şeftali Tüyü rahatlığından yararlanarak, kendi refahımızı etkileyerek içeriden huzuru bulabiliriz. Bir duygu olduğu kadar bir fikir olanPantone 13-1023 Şeftali Tüyü, duyularımızı dokunsallığın ve kozalanmış sıcaklığın rahatlatıcı varlığıyla uyandırıyor.

2024 Pantone Yılın Rengi Şeftali Tüyü, duyarlı ama tatlı ve havadar yeni bir modernliği çağrıştırıyor.

Zihni, bedeni ve ruhu zenginleştirme ve besleme insan deneyimine odaklanmışken, aynı zamanda derinliğe sahip, yumuşak hafifliği abartısız ama etkileyici, dijital dünyaya güzellik getiren, oldukça sofistike ve çağdaş bir şeftalidir.

Şiirsel ve romantik, vintage bir havaya sahip temiz bir şeftali tonu olan Pantone 13-1023 Şeftali Tüyü, geçmişi yansıtırken çağdaş bir ambiyansa sahip olacak şekilde yeniden ifade edilmiştir.

2024 Pantone Yılın Rengi
2024 Pantone Yılın Rengi

2024 Pantone Yılın Rengi Şeftali Tüyü’nün tanıtımı aynı zamanda Pantone Yılın Rengi programının 25. yıldönümü

İlk kez 1999 yılında Pantone Renk Enstitüsü tarafından Yılın Pantone Rengi Pantone 15-4020 Gök Mavisi ile tanıtılan Yılın Pantone Rengi, küresel zamanın ruhunu yakalıyor ve bir ruh halinin ve bir bakış açısının ifadesi olarak hizmet ediyor.

Yıllar geçtikçe, Pantone Yılın Rengi programı küresel anlamda ikonik bir kültürel mihenk taşı haline geldi ve küresel kültürümüzde olup bitenlerin renk dili aracılığıyla nasıl yansıtıldığına ve ifade edildiğine dikkat çekti.

“Bu yılın Pantone Yılın Rengi 2024 ile birlikte, dünyanın her yerindeki topluluk ve insanların nasıl yaşamak istediklerini yeniden şekillendirmelerine ve neyin önemli olduğunu değerlendirmelerine daha fazla odaklanıldığını görüyoruz. Sevdiklerimize yakın olmanın rahatlığı, renk, sıcak ve misafirperver kucaklaşma, şefkat mesajı ileten, sıcak ve duyarlılı insanları bir araya getiren ve ruhu zenginleştiren renktir” diye ekliypr Pantone Renk Enstitüsü Başkan Yardımcısı Laurie Pressman.

2024 Pantone Yılın Rengi için resmi işbirlikleri

Motorola x Pantone 2024 Yılın Rengi

Motorola ve Pantone arasındaki ortaklık, tasarımda hassasiyetin, yenilikçiliğin ve renk ve teknoloji aracılığıyla kişisel ifadenin önemine ilişkin ortak değerlerden biridir ve bu ortaklık buna odaklanmaktadır. Motorola’nın Pantone ile uzun yıllara dayanan stratejik ortaklığı ve küresel kategori ayrıcalığı, markanın görünüşünü, sunumunu ve renklere, trendlere ve bunların akıllı telefonlar üzerindeki tüketicilere olan etkilerine ilişkin konuşma şeklini değiştirdi.

2024 Pantone Yılın Rengi

Yılın yeni Rengi Pantone 13-1023 Şeftali Tüyü, Motorola’nın kapsayıcılık ve teknolojiyi daha erişilebilir kılma temelleriyle güzel bir şekilde uyum sağlıyor. Teknoloji insanlıkla iç içe geçtikçe, cihazlarımızla ifade etme ve daha derin, daha anlamlı deneyimler sağlama aracı olarak renklere güveniyoruz. Devam eden bu ortaklıkla Motorola, ikonik Motorola Razr+/40 Ultra ve yeni piyasaya sürülen Motorola Edge 40 Neo’nun özel sürümlerini duyuruyor.

Cariuma X Pantone

CARIUMA, 2024 PANTONE Yılın Rengi için Pantone’nin resmi ayakkabı ortağı seçilmekten bir kez daha gurur duyuyor!

2024 Pantone Yılın Rengi

Editörün Notu: 2023’ün Yılın Rengi’ne buradan göz atabilirsiniz.

Aylin Soyer fotoğrafı

Aylin Soyer

Goethe'ye atfedilen 'güzellik heryerde aranan konuktur' sözüyle güzelliğe dair ne varsa...

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu