Biliyor Muydunuz?

Cristina Elif Boboc ve Dani Feldman Çifti Mag Konuğu Oldu

Sosyal medyada merakla takip edilen isimlerden fenomen Cristina Elif Boboc eşi Dani Feldman ile tanışma öykülerini ve aşkın kendisi için anlamını MAG Okurlarıyla paylaştı.

cristina elif boboc

“Bizim Dani’yle birkaç tanışma hikâyemiz var desek daha doğru olur” açıklamasında bulunan  fenomen Cristina Elif Boboc sözlerine şöyle devem etti: “İlk tanışmamız üniversitede oldu. Sınıf arkadaşıydık ve uzun bir süre arkadaşlığımız çok güzel devam etti.

Diğer tanışmalarımız ise üniversite bittikten sonra Dani’nin bana ilk açılmasıyla oldu. Sonraki tanışmamız, bana ikinci açılması ve sonraki tanışmamız ise bana üçüncü açılmasıyla devam etti.

christina elif boboc

Bu açılma konuları toplam yedi kereyi buluyor diyebilirim. İlk duyduğumda çok şaşırmıştım, çünkü benim için iyi giden bir arkadaşlığımız vardı. Birlikte gezer, eğlenir, sohbetler eder, hep çok keyifli vakit geçirirdik.

Bunun bozulmasından çok korktuğum için arkadaşlıktan öteye gitmek beni ürkütüyordu; ama bana her açıldığında ona daha farklı bir gözle bakmaya başladım. Israrı ve kararlılığı da ne yalan söyleyeyim beni mutlu etmeye başlamıştı.

crristina elif boboc

Bir, bir buçuk yıl kadar devam etti bu süreç. Artık ona adım atmaya hazır olduğumu hissettim ve bu sefer gerçekten tanışmış olduk.”

Editör Yağmur Gündüz fotoğrafı

Editör Yağmur Gündüz

Yeditepe Üniversitesi'nde Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü bitirdi. Çeşitli haber sitelerinde haber editörlüğü yaptı. İlgi alanları arasında güzellik ve moda var. "Ben buna inanıyorum" dediği tüm içerikleri sizin için derliyor ve sizlerle paylaşıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu