MakyajGüzellikManşet

Avon Harikalar Diyarı Koleksiyonu

Avon’un yeni yıla özel yepyeni makyaj koleksiyonu Wonderland ile içinizdeki 
masalsı güzelliği keşfedin.

Dünya güzellik anlayışı ile hareket eden Avon’un, yeni yıla özel hazırlanan Wonderland / Harikalar Diyarı koleksiyonu makyajlarınıza başka bir boyut katacak. Işıltının ve canlı renklerin bir araya gelerek oluşturduğu bu özel koleksiyon ile  yeni yılda ışıldayacaksınız.

İçeriğindeki kuşburnu yağı sayesinde kolayca uygulanabilen yapısıyla Avon Glimmerstick Asansörlü Pırıltılı Göz Kalemi, bakışlarında derinlikten vazgeçemeyenler için bu masalsı koleksiyonda sizleri bekliyor.

3 farklı seçeneğiyle göz makyajınızı ön plana çıkaracak Avon Far Paleti ile harikalar diyarının renkli dünyası gözlerinizde canlanacak.

Avon 'Harikalar Diyarı' koleksiyonu
Avon ‘Harikalar Diyarı’ koleksiyonu

Dudaklarda göz alıcı görünümün ve canlı renklerin adresi Avon Ultra Mat Ruj ile tüm dikkatleri üzerinize çekerken  SPF15 formülü sayesinde dudaklarınızı nemlendirin.

1669628594 Avon Ultra Mat Ruj 59 99 TL

Masalların ışıltılı dünyası, Avon Ultra Pırıltılı Ruj Topper ile dudaklarınıza yansısın. İstediğiniz her an rujunuzun üstüne kolaylıkla uygulayarak makyajınıza pırıltı katabilir, içinizdeki masalsı güzelliği ortaya çıkarabilirsiniz. 

1669628594 Avon Ultra P r lt l Ruj Topper 69 99 TL

Avon Wonderland koleksiyonu ile kendinizi masalların büyülü dünyasında hissedecek ve makyajınızla ışıldamanın keyfini çıkaracaksınız!

AVON Hakkında:

AVON 135 yılı aşkın süredir güzelliği, yeniliği, iyimserliği, hepsinden öte kadını gururla temsil eden bir şirkettir. AVON True, Mark, ANEW, AVON Care, Skin-So-Soft ve Advance Techniques gibi yakından tanınan ve sevilen markalara sahip olan AVON ürünlerini dünya genelinde milyonlarca bağımsız AVON Satış Temsilcisi ile tüketicilerle buluşturur.

Dünya için güzellik anlayışıyla hareket eden AVON, ürünlerinde, tüketicilerinin kalite, güvenilirlik, iş sağlığı ve güvenliği, çevre yönetimi beklentilerini karşılayabilmek için sıkı kalite kontrol prosedürleri uygular ve bu uygulamaları Uluslararası Kalite Standartlarına uygun olarak yönetir.

Natura & Co Group’un bir parçası olan AVON cinsiyet eşitliğini savunur ve bu amaç doğrultusunda kadınları dinlemeyi ve problemleri konuşmayı teşvik eder. Doğrudan Satış Derneği’nin (DSD) kurucu üyelerinden biri olan AVON, derneğin yönetiminde aktif rol almaktadır. AVON, ayrıca YASED (Uluslararası Yatırımcılar Derneği) ve KTSD (Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayicileri Derneği)’nin yanı sıra ÇEVKO Vakfı üyesidir. Daha fazlası için www.AVON.com.tr

Saç ve Güzellik Uzmanı Şefika Zorlu fotoğrafı

Saç ve Güzellik Uzmanı Şefika Zorlu

Kuaförlük kariyerini kişisel marka, stil ve imaj üzerine geliştiren Şefika Zorlu, danışman ve eğitmen olarak hizmet veriyor; saç, makyaj ve cilt konularında kuaforumden.com ziyaretçilerine de uzman olarak önerilerde bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu