GüzellikModa

2022 Yaz Saç ve Makyaj Trendleri Part 2…

Bu yazın trendlerinden bahsetmiştik. Şimdi yine 2022 yazında sık karşılaşacağın yeni trendlerle karşınıza geldik. İşte 2022 yaz saç ve makyaj trendleri part 2…

Dumanlı Göz Makyajı

Dünyaca ünlü manken Kendal Jenner’da gördüğümüz dumanlı göz makyajı gömüldüğü madizden geri dönüyor. Siyah dumanlı göz makyajı bu yaz yeniden trendlerde yerini alacak. Özellikle mat siyah farla yapılan dumanlı siyah göz makyajı yüz hatlarımızı ortaya çıkaran bir ten makyajı ile yaz akşamlarının ve özel gecelerin vazgeçilmezi olacak. Peki siz bu trendi nasıl buldunuz?

Burgu Topuz

Daha önce dağınık topuz modasına uzun zaman ayak uydurmuştuk. Şimdi ise Euphoria Maddy karakterinde sık sık gördüğümüz burgu topuz modeli bu yaz trendlerde yer alacak. Ortadan ikiye sıkı bir şekilde ayrılmış saçların hem ensede hem de üstte yapıldığı burgu topuzları hem şık hem de spor kombinlerimizde rahatlıkla kullanabileceğiz. Euphoria demişken, yaz trendlerinin pek çoğunu bu dizi belirledi diyebilir miyiz?

Yoğun Allık

Allığı fazla mı kaçırdım? dertlerinizden artık sıyrılabilirsiniz. Hem şeftali hem de pembe tonlu allıkları artık fazla kaçırmak moda olacak. Bu yazın trendleri arasında yerini alan yoğun allık sık sık karşılaşacağımız bir stil haline gelecek. Özellikle elmacık kemiklerine ve burun üstüne uygulayacağımız allığı kullanırken elimizi korkar alıştırmayalım.

Uzun Saç

Uzun saç severlere güzel kısa saça hayranlıkla bakanlara ise kötü bir haberimiz var! Bu yazın trendleri arasında uzun saç yerini alacak. Uzun süredir devam eden kısa saç modası artık birazda olsa geri planda kalacak. Peki siz uzun saçı mı tercih edersiniz? yoksa kısa saçı mı?

Retro Bandanalar

Güzelliğin Peşinde olarak bizleri şaşırtmayan trend retro bandanalar oldu. Yazın vazgeçilmezi bandanalar geçtiğimiz yaz çantalarda ayak bileği ve el bileğinde kullanılırken şimdi mıuhteşem bir saç aksesuarı olmaya hazırlanıyor. Hem şık hem de spor tarzda kullanabileceğiniz retro bandanalarla

Enseden At Kuyruğu

Uzun saça sahip olanların bu yaz değerlendirebileceği bir trend geldi. Tepeden sıkı at kuyruğu modası artık yerini enseden at kuyruğuna bırakıyor. Düzleştirdiğiniz ya da iyi bir fön çektiğiniz saçlarınız enseden sıkı bir at kuyruğu ile şekillendirebilirsiniz.

Bar Tokalar

Çocukluğumuzun vazgeçilmez tokaları geri dönüyor. Bu yaz saç şekillendirme konusunda panik olmanıza gerek kalmayacak. Bar tokaları saçınıza takarak oldukça tarz bir görüntü elde edebilirsiniz. Farklı şekillerde ve renkler bulunan bar tokaları hem açık hem de toplu saçlarınızda değerlendirebilirsiniz.

Açelya fotoğrafı

Açelya

Editör

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu