Yeni Yıl 2023AlışverişManşet

2023 İçin Size Özel Seçtiklerimiz

Yine her yılbaşında olduğu gibi sevdiklerinize ne hediye alacağınız konusunda kararsızlık mı yaşıyorsunuz?

Sevdiklerinize bu yılbaşında ürün seçerken çok da zorlanmayın diye sizler için birkaç ürün seçtik ve derledik. Haydi gelin birlikte inceleyelim.

Landmann Ateş Küresi

yılbaşı landmann ateş küresi

Soğukların iyice hissedilmeye başladığı bu günlerde evlerin bahçelerinde geçirilen zamanlar da azalıyor. Landmann Ateş Küresi ile bahçelerde kışın da sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Landmann Ateş Küresi, kışın da sıcacık bir bahçeyi garanti ediyor.

Kışın ateş başında huzurla vakit geçirebilmeyi sağlayan Landmann Ateş Küresi’nin örgü ızgara kapakları uçuşan kıvılcımlara ve küle karşı koruma sağlıyor. Ürünün taşıma kulpları da Ateş Küresi’ni kolayca hareket ettirmeyi ve istenilen yere taşımayı kolaylaştırıyor. Kışın da sıcacık bir bahçeyi garanti eden Landmann Ateş Küresi’ne Enplus’ın Türkiye genelinde yer alan 27 mağazasından ve internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul

masaj yaptıran kadın

Yılbaşında sevdikleriniz ve kendiniz için unutulmaz bir deneyim arıyorsanız bu önerimiz sizi mutlu edecektir. Mandarin Hotel‘in eşsiz bakımları ile vücudunuzu ve zihninizi yenileyebilir, sevdiklerinize özel hazırlanmış hediye çekleri ile onları şımartabilirsiniz.

yılbaşı hediye kutusu

Özel olarak hazırlanan ve isteğe göre içeriğini düzenleyebileceğiniz yeni yıl hediye çekleri kapsamında; 1 kullanımlık hamam deneyimi, masaj, mini cilt bakımı ve fitness hizmetleri bulunuyor.

Ayrıca, The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, bu yıl Aromatherapy işbirliğiyle yeni yıla özel hediye kutuları sizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek için hazırlandı. 

Ventoso

ventoso rosso e1670480414128

Yılbaşına kırmızıyla damga vurmak ister misiniz? Hem kıpkırmızı hem de yıllllaaar boyunca kullanabilecek bir hediye çok daha kalıcı olacaktır. Bu noktada da Ventoso V5 Exclusive İyonik 2500 W en sağlam tercihler arasında yer alıyor.

2500W gücü ve 63dB sessizliğinin yanı sıra TÜV sertifikalı iyon jeneratörü ile kullanıma sunulan Ventoso Exclusive IONIC Profesyonel Fön Makineleri, 10cm’lik mesafede uygulandığında 20 milyon/cm3 negatif iyon oluşumunu sağlamaktadır.

Negatif iyonların saça aktarılması kütikülün kapalı kalmasına yardımcı olarak saçınızın nemli kalmasını sağlar, elektriklenmeyi önler ve saçların daha rahat taranmasını sağlar. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Arzu Kaprol Fularları

Arzu Kaprol‘un dikkat çekici desenleriyle farklılaşan fular ve eşarplar, İnsanlığa Saygı koleksiyonunda öne çıkıyor. Sadeliği tanımayan ipek ve yün eşarpları her kombine uyum sağlayarak, o son dokunuşu göz alıcı bir şekilde tamamlamaya hazır.

Arzu Kaprol’un bu sezon eşarp tasarımlarının ardındaki ilham, Antarktika ve büyüleyici doğası…

Canlı renklerin nötr tonlar ile kombinlendiği, farklı boy kullanımıyla alternatif bağlama opsiyonları sunan fular ve eşarplar, aynı zamanda eşsiz yılbaşı hediyesi alternatifleri de oluyor.

Atelier Rebul

1668066120 Atelier Rebul Mini Trio Candles

Atelier Rebul, 2023 yılbaşına özel yepyeni sınırlı sayıda bir set ile giriş yapıyor. İkonik ve en çok tercih edilen 3 kokusunu “Mini Trio Candles“ta bir araya getiren marka, lüks hediye kutusu ile de büyülüyor.

Aplle Cinnamon, Bereket ve Hemp Leaves’in 65 gr mini boylarından oluşan mum seti, evinizin ve yeni yıl masanızın her köşesinde farklı duyuları canlandırmaya hazır.

Lacoste

1669884900 Story desk

Zamansız klasikleri yenilikçi tasarım bakış açısıyla yeniden yorumlayan Lacoste, yaratıcı hediye önerileri sunmaya yeni yıl heyecanı ile devam ediyor.

Yılbaşına sayılı günler kala Fransız moda evi Lacoste, timsah severler için birbirinden özel ve renkli hediye seçenekleri sunuyor. Kurulduğu günden bu yana, ikonikleşen timsah logosuyla moda tarihinde zamansızlığı temsil eden Lacoste, bu yılbaşı sunduğu hediye seçenekleri ile; akılda kalıcı ve en özel hediyelerin adresi olmaya aday. Marka DNA’sında yatan tasarım mirası ve yenilikçi bakış açısı yeni yıl hediyelerinin ilhamını oluşturuyor.

En güzel hediyeler iyilik dükkanında: Koruncuk Vakfı

Yeni yılda, ben çok daha anlamlı bir hediye istiyorum diyenleri buraya alalım. Koruncuk Vakfı bu yıl İyilik Dükkanı’nda pek çok ürün gamı bulunduruyor. Bunların içerisinden sizler için seçtiğimiz bazı ürünler var. Yukarıda görmüş olduğunuz kupalar, kız çocuklarımızın hayal güçleri ve el çizimleri ile hazırladıkları tasarımlar arasında yer alıyor.

koruncuk bilekliği

Web sitesine girerek İyilik Dükkanı‘nda yer alan yeni yıl temalı ürünlere kesinlikle göz atmanızı öneririz. Bu dükkanda yer alan ürünlerden satın alarak hem sevdiklerinize anlamı büyük hediyeler alarak onları mutlu edebilir hem de Koruncukların eğitimine katkı sağlayabilirsiniz.

Unutmayın, güzelliğin içinde iyilik var ve iyilik güzelleştirir.

Ema Jewelry Design’da özel tasarımlar

Paşabahçe her zamanki gibi özel

Hayatın her anını güzelleştiren, ülkemizin gurur veren markası Paşabahçe Mağazaları’nda evinizi 2023’e hazırlayacak binlerce ürün alternatifi yine hayata renk katıyor. Ne de olsa ‘hayat en güzel hediye’ değil mi?

Editör Yağmur Gündüz fotoğrafı

Editör Yağmur Gündüz

Yeditepe Üniversitesi'nde Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü bitirdi. Çeşitli haber sitelerinde haber editörlüğü yaptı. İlgi alanları arasında güzellik ve moda var. "Ben buna inanıyorum" dediği tüm içerikleri sizin için derliyor ve sizlerle paylaşıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu