AlışverişModa

2022 İlkbahar-Yaz Aylarında Popüler Olacak Trendler

2022 İlkbahar-yaz aylarında popüler olacak trend öngörülerimize hazır mısınız? Yaz ve ilkbahar döneminde sık sık göreceğimiz kıyafetler şimdiden butiklerde yerini almış durumda. İşte bu yazın trendine uygun alabileceğin birbirinden şık parçalar…

Sizlerde yaz ve ilkbahar alışverişi için küçük bir araştırmaya çıktıysanız tam da işinize yarayacak bilgiler birazdan vereceğiz. Bu yazın trendleri biraz cesaret istiyor şimdiden söyleyelim. ipli parçalarda, transparan üstlere kadar tüm trendler Güzelliğin Peşinde’de…

Slip İpli Parçalar

Bu yaz yerini en çok alacak olan parçalardan birisi de slip ipli parçalar olacak. Özellikle koyu renkte tercih edilecek slip ipli parçalar 2022 yaz trendlerinde bir numarada yer alıyor. Karışık ipler ve salaş modellerin olacağı yaz trendlerinde slip ipli parçalardan şimdiden alabilirsiniz.

Açık Renk Floral Elbiseler

Kuğu gibi görünmek isteyenlerin yazı 2022 yazı diyebiliriz. Çiçek, dantel gibi naif ve zarif parçalardan hoşlanan kişiler bu sene bu görünüme doyacak. Özellikle pudra ve pembe tonlarında olacak elbiseler tam da yaz için yaratılmış.

Baştan Aşağı Bembeyaz

Beyaz renk severler burada mı? Ful kombin beyaz yapmanın tam da vaktine geliyoruz. 2022 İlkbahar ve yaz trendi olmaya hazırlanan beyaz kombininde takıdan ayakkabıya kadar her şeyi beyaz seçerek şık olabiliriz. Güzelliğin Peşinde olarak biraz ful beyaz kombine daha gözümüz alışamadı desek doğru olur. Oysa eskiden beyazla beyaz olmaz derdik.

Bohem Desenler

Bohem, eski görünümlü, yaratıcı ve karmaşık desenlerin tendi geliyor. Bohem tarzı benimseyen az bir kitle bu yaz çoğalacak. Sokaklarda, tatil köylerinde bohemin etkisini 2022 yazında daha çok göreceğiz.

Açelya fotoğrafı

Açelya

Editör

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu