Moda

2022 Yaz Elbise Modasına Sizlerde Katılın!

Güzelliğin Peşinde olarak modayı yakından takip etmeye devam ediyoruz. Hazır yaz aylarına giriş yapmışken bu senenin modası yırtmaçlı, uzun, derin dekolte prenses elbiselerinden bahsetmek isteriz. 2022 yaz modasına sende eşlik etmek istiyor ve buna uygun parçalar arıyorsan doğru yerdesin. İşte yazın rahatça kullanabileceğiniz elbiseler…

Sizlerde yazın kat kat kombinler yerine tek parçadan oluşan elbiseleri tercih ediyorsanız Güzelliğin Peşinde’nin önerileri tam da sizlere göre olacak. Rengarenk, canlı, tek parça ve kullanımı kolay elbiseler ile bu yazınızı capcanlı tutmaya hazır mısınız?

Yaz Elbise Modelleri

yazlik elbise modasi 2022 bandit

Bu yaz sokakta, yazlıkta, plajlarda yani hemen hemen her yerde sık karşılaşacağımız parçaların başında elbiseler geliyor. Tek parça olmasından kaynaklı kombin zorluğu çekmeyeceğiniz elbiseler ile sıcak yaz günlerine büyük bir uyum sağlayacaksınız. Etnik desenleri yine büyük takılarla tamamlayarak bu senenin yaz modasına ayak uydurabilirsiniz.

Kısa Elbise Modelleri

Adsiz tasarim 62

Uzun ya da midi boy elbiseleri pek de tercih etmiyorsanız bu yazın mini mini tatlı elbiseleri ile tanıştıralım sizleri. Günlük kullanıma oldukça uygun bu tarz elbiseleri dilerseniz terlik dilerseniz spor ayakkabı dilerseniz de kısa topuklu terclikler ile tercih edebilirsiniz.

Derin Dekolte Elbise

yaz elbise modelleri

Sizlerde dekolteden yaz kış vazgeçemeyenlerden misiniz? İşte hem zarif hem de spor tarza hitap eden göğüs ya da sırt dekolteli elbiseler. Bu senenin oldukça sık tercih edilecek elbiseleri arasında yer alan derin dekolte elbiselere oldukça sık rastalayacağız.

Etnik Desen Elbiseler

en cok begenilen 2022 elbise modelleri 1

Etnik desenli elbiseler bu senede zirvesini korkuyacak. Şalvar tarzı ya da şort etek tarzı, midi elbiseler ile yaza renk katmaya hazır mısınız? Tek parça şeklinde kullanabileceğiniz birbirinden şık etnik desen elbiseleri büyük vintage takılarla kombinleyebilirsiniz.

Saç ve Güzellik Uzmanı Şefika Zorlu fotoğrafı

Saç ve Güzellik Uzmanı Şefika Zorlu

Kuaförlük kariyerini kişisel marka, stil ve imaj üzerine geliştiren Şefika Zorlu, danışman ve eğitmen olarak hizmet veriyor; saç, makyaj ve cilt konularında kuaforumden.com ziyaretçilerine de uzman olarak önerilerde bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu