Moda

Moda Deyince de Güzelliğin Peşinde! 2022 Yaz Aylarında Neler Moda İşte Modanın Kalbi Güzelliğin Peşinden Yaz Kıyafetleri Tüyoları…

Modanın kalbi Güzelliğin Peşinde’de atar. Güzel okurlarımız için derlediğimiz bu yazımıza 2022 yaz kıyafetlerinden tüyolar verdik. Bu senenin yaz aylarına da yaklaşırken neleri tercih etmeliyiz? Ve neleri etmemeliyiz? Bakalım.

Sıcak yaz günlerine geri sayım yaparken geldik Mart ayına. Kum, güneş, deniz ve plajlara oldukça yaklaştık. Bizleri heyecanlandıran, doğan güneş ile umutlarımızı yeniden yeşerten bu yaz aylarında neler giyeceğimiz de oldukça önemli. Bu yaz neleri yatak altına neleri raflara koymamız gerektiğini biliyor muyuz? Cevabınız hayır ise Güzelliğin Peşinde sizler için en doğru cevapları buldu. İşte 2022 yaz modası…

Bu Yaz Herkes Melek Gibi!

f3c0a976fbf055b9f1c1ce91b6d22342

Bu yaz etrafta büyük ölçüde beyaz renk göreceğiz. Yazın gelişiyle birlikte beyaz renk yeniden rövanşta olacak. Bohem, sportif ya da feminen görüntülerin çoğunda beyaz kıyafetler tercih edilecek. 2022 yaz modasında beyaz rengin bu kadar tercih edilecek olması şimdiden içimizi açtı diyebiliriz.

Gece Gündüz Püsküller!

2195

2022 Yaz modasında etrafta beyaz kadar göreceğimiz bir diğer detay ise püsküller olacak. Çantalarda, bluzlarda, eteklerde gece gündüz tüm kombinler de bol bol püskül göreceğiz. İçimizdeki enerjiyi dışımıza da vurmamızı sağlayacak olan püsküller bu yaza heyecan kadar gibi duruyor.

Bikinler Plajda Değil Artık Sokakta!

Gunluk Bralet kombinleri

2022 Yaz aylarında bizleri şaşırtacak bir moda uygulaması olacak. Bikinilerin plajlara özgü olduğu bir düşünce içindeyseniz bu düşünceyi hemen yıkmalısınız. Bu yaz sokakta bol bol bikini görebiliriz. Bikini üstlerini tercih ederek yapılan feminen görünümlü kombinler bu yaza damgasını vuracak gibi görünüyor. Peki bikinilerin kombinler de tercih edilmesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Askılar Askıya!

1508774092 barrus straplez mavi ince askili uzun abiye elbise.

Yatağınızın altında 90’lardan kalma ne kadar askılı varsa raflara çıkarmanın zamanı geliyor. 2022 Yaz modasında askılar öyle moda oldu ki, bu sene podyumda askısı olmayan kıyafetler bile yoktu. Askı detayı oldukça fazlayken bu askılar sadece kolda değil, belde ve düşük omuz şeklinde de karşımıza çıkacak. Askılarız 90’lardan kalma zarifliği şimdi 2022’ye taşınıyor.

Bohem Severlere Müjde!

5d78ccca45d2a023a0d37e0a

Bohem tarz çok fazla benimsenmeyen ama özellikle tatil köylerinde sık sık tercih edilen tarzlar arasında yer alıyor. Bohemin gücü 2022 yaz modası ile artık geri dönüyor. Sokakta bohem tarzı sık sık görebilir ve tek parça kombinleri tercih edebiliriz. Siz Bohem tarz giymeyi sever misiniz?

Britney Spears Hayranları Buna Çok Sevinecek!

1590420858039 asdfg

Düşük bel modası 2022 yaz kombinlerine damga vuracak. 2022 yılı ile aramıza yeniden dönmeye hazırlanan düşük bel modası yüksek bel pantolonların ortadan kalmasını sağlayacak gibi görünüyor. Hala düşük bel tercih eden şarkıcı Britney Spears düşük bel pantolon denince aklımıza ilk gelenlerden oldu haliyle. Siz düşük bel pantolon tercih eder misiniz?

Modalog fotoğrafı

Modalog

O bir moda tutkunu. Podyumlardan vitrinlere uzanan ve hayatımıza güzellik katan özel tasarımlar onun ilgi alanı. Seçimlerini sevecek ve kendi kombinleriniz için ilham alacaksınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu